ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Οι γκάφες στο Facebook που οδήγησαν τους χρήστες στη φυλακή!

zklimadirisΟι γκάφες στο Facebook που οδήγησαν τους χρήστες στη φυλακή!
Πολλές φορές ξεχνάμε πόσο πολύ εκτιθέμεθα στο Facebook και λέμε πολλά περισσότερα απ' όσα πρέπει. Δείτε και αυτές τις περιπτώσεις που στην ίδια παγίδα έπεσαν και πολλοί εγκληματίες..
Ο 18χρονος Jacob Cox - Brown ομολόγησε μέσω Facebook ότι οδηγούσε μεθυσμένος! Αποτέλεσμα, κάποιος που δεν τον συμπαθούσε πήρε την αστυνομία, είπε πού βρίσκεται το σπίτι του κι όταν ο Jacob έφτασε σπίτι, τον περίμεναν με χειροπέδες!
Ο Chris Crego συνελήφθη το 2009 αφού είχε ξυλοφορτώσει έναν άγνωστο σε ένα μπαρ. Η αστυνομία τον εντόπισε μέσω του προφίλ του στο Facebook, αφού ο Crego είχε προλάβει την επόμενη μέρα του καβγά να κάνει "check-in" στην εταιρεία στην οποία εργαζόταν, προδίδοντας την ακριβή του θέση.
Ο 22χρονος Michael Baker αποφάσισε να κοινοποιήσει ένα ενσταντανέ από τη στιγμή που έκλεβε βενζίνη από σταθμευμένο περιπολικό! Συνελήφθη και στη συνέχεια έγραψε. "Ναι, πήγα στη φυλακή μέσω Facebook".
Ο Benjamin Rutkowski και ο Kai Christensen γέμισαν ένα δρόμο πεζοπορίας στο βουνό με παγίδες και έπειτα ανέβασαν τη φωτογραφία τους στο Facebook. Συνελήφθησαν. Στη συνέχεια δήλωσαν ότι οι παγίδες αποσκοπούσαν στο να σκοτώσουν ζώα και όχι ανθρώπους.
Μια γυναίκα στο Martinsburg γύρισε σπίτι της και ανακάλυψε ότι δύο πολύτιμα δαχτυλίδια της είχαν κάνει φτερά. Παρατήρησε επίσης ότι κάποιος είχε μπει στο Facebook από τον υπολογιστή της. Ο ξεχασιάρης ληστής είχε αμελήσει να αποσυνδεθεί από το προφίλ του! Ο 19χρονος Jonathan Parker εντοπίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες και τα δαχτυλίδια επέστρεψαν στα χέρια της ιδιοκτήτριας τους.
Ο Rodney Knight εισέβαλε στο σπίτι δημοσιογράφου της  Washington Post και έκλεψε ένα παλτό, μετρητά και ένα λάπτοπ. Στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφία με τα λάφυρά του, μπήκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και την ανέβασε για να τη δουν οι φίλοι του. Συνελήφθη.
Ο Maxi Sopo λήστεψε τράπεζα, πήρε τα 200.000 δολάριά του και έκανε ένα ταξιδάκι. Το λάθος του είναι ότι αφενός κοινοποίησε τον τόπο αναψυχής του στη λίστα των φίλων του στο Facebook και αφετέρου ότι ανάμεσα σε αυτούς είχε προσθέσει άθελά του έναν πρώην αστυνομικό, που τον εντόπισε και ανέφερε το περιστατικό στην υπηρεσία του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫