ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Γνωστός τραγουδιστής παραδέχεται τις σκοτεινές του πλευρές «Έχω δοκιμάσει ελαφρά ναρκωτικά και ψυχοφάρμακα»

zklimadiris«Έχω δοκιμάσει ελαφρά ναρκωτικά και ψυχοφάρμακα»
Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν", μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν, για την ψυχανάλυση που έχει κάνει αλλά και για τα ναρκωτικά.
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε πως στο παρελθόν χρειάστηκε συμβουλές και φαρμακευτική αγωγή από ψυχίατρο που τον βοήθησε να ξεπεράσει την κατάθλιψη.
«Ναι, έκανα χρήση σκευασμάτων που με βοήθησαν. Σε όλους πιστεύω πως υπάρχει σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό. Σε κάποιους θα εκδηλωθεί, σε κάποιους άλλους ποτέ. Κάποιοι μπορούν να το αντιμετωπίσουν μόνοι τους, κάποιοι άλλοι όχι, ακόμη και λόγω χρόνου. Εκεί χρειάζονται τα φάρμακα».
Όσον αφορά την ψυχανάλυση, ο ίδιος είπε: «Στην ψυχοθεραπεία δεν βρήκα τη λύση, με την έννοια πως με τα λόγια πολλές φορές δεν βλέπεις αποτελέσματα. Γενικά, δεν πιστεύω στα λόγια. Όταν όμως πάρεις μια αγωγή, πιστεύεις, θες δεν θες, γιατί βλέπεις την αλλαγή μέσα σου. Όταν, πχ, έχεις ίωση, παίρνεις αντιβίωση. Αντίστοιχα στις ψυχικές παθήσεις υπάρχουν τα κατάλληλα σκευάσματα"».
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο δημοφιλής τραγουδιστής παραδέχτηκε πως «Ελαφρά ναρκωτικά έχω δοκιμάσει, αλλά δεν έχω μπει στην διαδικασία να κάνω κάτι τέτοιο συστηματικά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫