ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι νταλικέρηδες

zklimadiris

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι νταλικέρηδες 

Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους που θα ξεκινούσαν από τη Δευτέρα αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες φορτηγών Δημόσιας Χρήσης κατά τη διάρκεια της γενικής τους συνέλευσης.


Οι περίπου 30.000 ιδιοκτήτες φορτηγών Δημόσιας Χρήσης αποφάσισαν την αναστολή των κινητοποιήσεων «προκειμένου να ολοκληρωθεί ο διάλογος με το υπουργείο, καθώς και να συναντηθούμε άμεσα με την τρόικα για να τους πείσουμε για το δίκαιο των αιτημάτων μας», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρός τους Πέτρος Σκουληκίδης.


Συμπλήρωσε δε πως στην απόφαση να μην προχωρήσει ο κλάδος σε δυναμική κινητοποίηση διαρκείας βάρυνε και η εκτίμηση πως μια ενδεχόμενη απεργία τους μέσα στην εορταστική περίοδο θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην ήδη δοκιμαζόμενη αγορά.



Τις επόμενες ημέρες οι ιδιοκτήτες φορτηγών Δημόσιας Χρήσης αναμένεται να συναντηθούν με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών προκείμενου να επιδιώξουν αλλαγές στις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου.


Οι ιδιοκτήτες αντιδρούν στις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή σχετικά με την άρση των περιορισμών στη μίσθωση μικρών φορτηγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫