ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για οφειλές προς το Δημόσιο

zklimadiris



Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθησαν τo τελευταίο τριήμερο, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, έξι άτομα για οφειλές προς το Δημόσιο.

Αναλυτικά:

-Συνελήφθη στην Αγ. Παρασκευή, από αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλανδρίου 44χρονος , για μη καταβολή ατομικών οφειλών προς το Δημόσιο ύψους 1.135.121,96 ευρώ.

-Συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής 52χρονος , Διευθύνων Σύμβουλος Ανώνυμης Εμπορικής Εταιρείας, για συνολικές οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 765.334,23 ευρώ.

-Συνελήφθη στο Γαλάτσι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Γαλατσίου, 62χρονη, Πρόεδρος Ανώνυμης Εταιρείας Εμπορίας Αυτοκινήτων, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 680.176,75 ευρώ.

-Συνελήφθη στη Μεταμόρφωση, από αστυνομικούς του Τ.Α. Μεταμόρφωσης 59χρονος , Διαχειριστής Εταιρείας, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο ύψους 618.783,13 ευρώ.

-Συνελήφθη στο Ελληνικό, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής 50χρονος , συνιδιοκτήτης Εταιρείας Εμπορίας και Κατασκευής Γυναικείων Ενδυμάτων, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 190.530,44 ευρώ.

-Συνελήφθη στη Νέα Φιλαδέλφεια, από αστυνομικούς του Τ.Α. Νέας Φιλαδέλφειας, 47χρονη , για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 64.912,42 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫