ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του 23χρονου καλαθοσφαιριστή Αλέξη Λαμπρόπουλου

zklimadiris

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του 23χρονου καλαθοσφαιριστή Αλέξη Λαμπρόπουλου 
Το πρόωρο φευγιό του 23χρονου μπασκετμπολίστα Αλέξη Λαμπρόπουλου θρηνεί η κοινωνία της Πάτρας και η γετονιά του, η Λεύκα.

Πριν από λίγα χρόνια τού παρουσιάστηκε ένα σοβαρό πρόβλημα στο κεφάλι που τον υποχρέωσε σε πέντε σοβαρά και δύσκολα χειρουργεία που έφεραν αποτέλεσμα. Η μοίρα όμως, δυστυχώς γι' αυτόν, είχε άλλα σχέδια. Χθες το πρωί ευρισκόμενος στην Αθήνα για προγραμματισμένη ιατρική εξέταση, κατέρρευσε καθώς η καρδιά του δεν άντεξε.

Ο Αλέξης Λαμπρόπουλος γεννήθηκε τον Απρίλη του 1989 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ από μικρή ηλικία μαζί με τον αδελφό του Γιάννη, σε μικρή ηλικία στις ακαδημίες της Απολλωνιάδας.
Ξεχώρισε για το ταλέντο του και έφτασε να αποτελεί αναπόσπαστο μέλος των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του συλλόγου.

Μάλιστα ο αδικοχαμένος Αλέξης είχε στο «παλμαρέ» του και πανελλήνιες διακρίσεις, καθώς το 2007 είχε κατακτήσει την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο Αλέξης Λαμπρόπουλος αγωνίστηκε και στην ανδρική ομάδα της Απολλωνιάδας την περίοδο 2007-08 και το καλοκαίρι της ίδιας περιόδου συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα στον Γλαύκο (στην Α1 ΕΣΚΑ-Η).

Ωστόσο παρουσιάστηκε το πρόβλημα υγείας, το οποίο απαιτούσε χειρουργική επέμβαση και έτσι δεν συνέχισε να ασχολείται το αγαπημένο του άθλημα και η καριέρα του έληξε άδοξα εκείνο το καλοκαίρι, ενώ μετά τη γενναία μάχη που έδωσε, «έφυγε» χθες από τη ζωή.
Γονείς και αδέλφια, συγγενείς, φίλοι και δεκάδες άλλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο σήμερα (5/12) στη 1 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ιτεών και αμέσως μετά στο Β' Δημοτικό Κοιμητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫