ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

20χρονη συνελήφθη σε... ερωτικές περιπτύξεις με τα σκυλιά της!

zklimadiris20χρονη συνελήφθη σε... ερωτικές περιπτύξεις με τα σκυλιά της!
Η 20χρονη Brittany Angelique Sonnier, μητέρα ενός παιδιού, εξομολογήθηκε στο φίλο της πως στο παρελθόν έκανε σεξ με τα σκυλιά της και του πρότεινε να δοκιμάσουν και σαν ζευγάρι κάτι τέτοιο.
Όπως είπε στο φίλο της, ξεκίνησε από τα 13 της να κάνει σεξ με τα σκυλιά της γιατί δεν μπορούσε να βρει αγόρι για να την ικανοποιήσει.
Ο φίλος της την κατήγγειλε και οι Αρχές τής πέρασαν χειροπέδες. Στις 5 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η δίκη της.
Ο πρώην σύζυγός της γνώριζε για το παρελθόν της και όπως είπε στις Αρχές προσπάθησε να πάρει μακριά το παιδί του από εκείνη. Την κτηνοβασία γνώριζαν και οι γονείς της, όπως παραδέχτηκαν.
O φίλος της επίσης δήλωσε πως η Sonnier ενδεχομένως να είναι έγκυος στο παιδί του, μιας και σταμάτησε τα αντισυλληπτικά και είχε αρκετά συμπτώματα εγκυμοσύνης...

3 σχόλια:

  1. Σχόλιο ΑντίΝεοταξίτη:

    Επί ευκαιρίας ειλικρινά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που συνέλαβαν την κοπελιά και δεν συλλαμβάνουν τα απάνθρωπα λαμόγια που έχουν τις απάνθρωπες πορνοεταιρείες και πορνοσελίδες κτηνοβασίας-ζωοφιλίας (bestiality-zoophilia) τύπου "tube" κτλ κτλ, που προωθούν την αποκτήνωση την ανωμαλία και ειδικά τον εξευτελισμό του ανθρώπινου γένους. Ίσως η κοπελιά να έπεσε πάνω σε σάιτ/φόρουμ/μπλόγκ με κτηνοβασίες θα το νόμισε φυσιολογικό και να το αποτέλεσμα!! Ειλικρινά είναι να τρελαίνετε κανείς!! Λοιπόν ξαναρωτάω σταράτα και αναρωτηθείτε: Γιατί οι κυβερνήσεις των κρατών του πλανήτη "φυλακή" μαζί με τις δικαιοσύνες επέτρεψαν και επιτρέπουν σάιτ με ερωτικές πράξεις ζώων και ανθρώπων;; Γιατί τα Ηνωμένα Έθνη (Ο.Η.Ε.) σιωπούν;; Οι Διώξεις Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οι μυστικές υπηρεσίες των κρατών με τόση υπερτεχνολογία γιατί δεν κάνουν τίποτα;; Γιατί οι μηχανές αναζήτησης συμπεριλαμβάνουν απάνθρωπα σάιτ κτηνοβασίας κτλ ενώ υπάρχει η δυνατότητα αποκλεισμού;; Τα Μ.Μ.Ε. και ο Τύπος γιατί δεν αποκαλύπτουν τα απάνθρωπα σάιτ κτηνοβασίας κτλ;; Τι κάνουν οι λεγόμενες ανθρωπιστικές οργανώσεις-φορείς;; Που είναι η ανθρωπιά;; Εμείς οι άνθρωποι γιατί δεν απαιτούμε από τις κυβερνήσεις να σταματήσουν τα απάνθρωπα σάιτ κτηνοβασίας και τους αφήνουμε να συνεχίζουν ακάθεκτα;; Μήπως ζούμε σε ένα Ψεύτικο Κόσμο Αναισθησίας, Υποκρισίας και Αδιαφορίας;; Ναί είναι η απάντηση!! Ας κοιτάξουμε και να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα πριν να είναι ήδη αργά!! Τελικά Αυτοί Ζουν, Εμείς Κοιμόμαστε. (They Live, We Sleep.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα αυτα ειναι σωστα φιλε μου που λες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫