ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Αστρολογικές Προβλέψεις 22-28 Οκτωβρίου

zklimadirisΑστρολογικές Προβλέψεις 22-28 Οκτωβρίου
Κριός
Μπορεί να σε απασχολούν τα οικονομικά σου και να σου είναι δύσκολο να πάρεις μια απόφαση. Ή μπορεί να υπάρχει μια απαίτηση από κάποιον πιστωτή π.χ. η οποία να σε αγχώνει και να σε προβληματίζει. Ο Ήλιος και ο Κρόνος στον Σκορπιό είναι λίγο δύσκολη περίπτωση αυτές τις μέρες, αλλά θα ξεπεραστεί κι αυτό. Σκέψου ότι η Αφροδίτη περνάει στις 28 ακριβώς απέναντί σου για να ασχοληθεί με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία άνετα μπαίνεις σε μια νέα σχέση. Ή άνετα ξεκινάς ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, μαζί με έναν ή περισσότερους ανθρώπους.
Ταύρος
Μια άκρως κοινωνική και ευχάριστη όψη είναι αυτή του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 23. Θέλει όμως προσοχή, επειδή οι γνωριμίες είναι πολλές και κάποιες φαίνονται ιδανικές, ενώ μπορεί να μην είναι απαραίτητα. Αυτό δεν είναι σίγουρο, είναι απλώς ένα ενδεχόμενο, γιατί συνήθως όπου εμφανίζεται ο Ποσειδώνας η ατμόσφαιρα θολώνει και η κρίση μας δεν είναι και η πιο αντικειμενική. Υπάρχει όμως μια δυσκολία στη μόνιμη σχέση σου ή σε μια συνεργασία. Ένα θέμα φαίνεται να απαιτεί διευκρίνιση. Από την άλλη η Αφροδίτη από τις 8 θα περάσει στο Ζυγό, στον οίκο της εργασίας και της υγείας δηλαδή, ο οποίος σε δυσκόλεψε τα τελευταία χρόνια με την παρουσία του Κρόνου. Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής.
Δίδυμοι
Και η νέα Σελήνη που προηγήθηκε στις 15 και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό είναι δύο πολύ αισιόδοξες κινήσεις του σύμπαντος, που αφορούν την προσωπική και ερωτική σου ζωή. Και η δημιουργικότητά σου είναι στα καλύτερά της, αλλά παρόλα αυτά υπάρχει ένα θέμα που σε απασχολεί. Είναι πιθανό να νιώθεις μια σύγχυση που να αφορά έναν ή περισσότερους προσωπικούς στόχους. Δεν είναι απαραίτητο να πάρεις μια απόφαση εδώ και τώρα, ούτε είναι απαραίτητο να πιέζεσαι για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα. Μάλλον είναι πιο εύκολο να ξεκαθαριστούν όταν δεν πιέζεσαι και αποφασίσεις να  στρέψεις την προσοχή σου κάπου αλλού. Υποσυνείδητα οι διεργασίες θα γίνονται και κάποια στιγμή την απάντηση θα τη νιώσεις. Και θα ξέρεις ότι είναι αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο, επειδή δεν θα υπάρχει άλλος δρόμος.
Καρκίνος
Η εβδομάδα ξεκινάει με μια πολύ ενδιαφέρουσα όψη, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, που είναι αισιόδοξο και ερωτικό. Παρόλα αυτά, λίγες μέρες μετά υπάρχει περίπτωση να νιώσεις μια δυσκολία ή ένα εμπόδιο στην ερωτική σου ζωή ή είναι πιθανό ένα δημιουργικό έργο να αντιμετωπίζει δυσκολίες. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο θα μπορούσε να έχει και θετικά στοιχεία, όμως περισσότερο μοιάζει σαν γκάζι-φρένο ταυτόχρονα, σαν έλα και φύγε την ίδια στιγμή. Η Αφροδίτη πάντως θα περάσει στον τέταρτο οίκο σου που αφορά τις στενές προσωπικές σου σχέσεις, την οικογένεια και την κατοικία και φαίνεται ότι χρειάζεσαι τη θετική της παρουσία σε αυτό το σημείο.
Λέων
Το ότι ο Κρόνος έφυγε από τον τρίτο οίκο σου, ενώ στο ίδιο σημείο πραγματοποιήθηκε μια νέα Σελήνη την προηγούμενη βδομάδα και στις 28 θα περάσει η Αφροδίτη μπορεί να έχει κάποια σχέση με τα επαγγελματικά σου; Φυσικά. Ο εν λόγω οίκος δεν έχει να κάνει μόνο με την επικοινωνία, τους συγγενείς και τα ταξίδια, αλλά και με τις συμφωνίες και τις νομιμοποιήσεις και η εύνοια αυτή, εκτός από καλύτερη επαφή με τον εαυτό σου, πιο ξεκάθαρη σκέψη και βελτιωμένες σχέσεις, μπορεί να φέρει και θετικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Με την οικογένεια και την κατοικία τα πράγματα είναι κάπως περίεργα. Από τη μία υπάρχει μια πολύ θετική όψη που δείχνει ένα καλό οικονομικό deal που αφορά ένα ακίνητο ή οικονομική υποστήριξη, από την άλλη εμφανίζεται ένα μικροεμπόδιο ή μια ένταση με κάποιο στενό συγγενή, σαν κάποιος να πάει να βάλει φρένο σε ένα σχέδιό σου. Εννοείται ότι αντιμετωπίζεται το ζήτημα.
Παρθένος
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη βδομάδα αφορά τα οικονομικά σου και τα επηρεάζει θετικά μέχρι το τέλος του μήνα. Ταυτόχρονα στις 28 η Αφροδίτη θα περάσει στο ίδιο σημείο για να ενισχύσει την κατάσταση. Αν οι προσπάθειές σου αυτή την περίοδο είναι συντονισμένες και στοχευμένες, τότε μπορείς να έχεις αποτελέσματα, αν αναζητάς εργασία και αν σκοπεύεις να διαπραγματευτείς κάποιους οικονομικούς όρους. Μην βιάζεσαι, σκέψου τον καλύτερο τρόπο για να εκμεταλλευτείς μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες. Εξάλλου μια μικρή ευκαιρία τώρα, μπορεί να γίνει μεγάλη αργότερα. Στις 23 το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δείχνει σταθεροποίηση μιας συνεργασίας ή μιας νέας σχέσης. Το θέμα της επικοινωνίας μπορεί να είναι λίγο προβληματικό αυτές τις μέρες, αλλά με λίγη προσοχή θα αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και παρερμηνείες.
Ζυγός
Το ενδιαφέρον στρέφεται σε εσένα, γιατί από τις 28 ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, θα περάσει στο ζώδιό σου για να σου δώσει λάμψη και να σε γεμίσει αισιοδοξία. Υπάρχουν άνθρωποι που θα εμφανιστούν από το πουθενά για να σε στηρίξουν, ευκαιρίες που θα έρθουν εκεί που δεν τις περιμένεις και ενδεχομένως έρωτες. Το χρέος σου σε πολλούς τομείς το έχεις κάνει, είναι πλέον η ώρα να αρχίσεις να ανταμείβεσαι για όλα όσα έχεις περάσει. Παρόλα αυτά, ενδέχεται να μην νιώθεις ακόμη ασφαλής, σαφώς αυτά δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Προς το παρόν ασχολήσου σοβαρά με τα οικονομικά σου, φαίνεται ότι μπορείς να βρεις λύσεις και ιδέες για κάτι καλύτερο.
Σκορπιός
Αυτές τις μέρες δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι υπάρχει κάτι που σε φρενάρει, εσένα ή τα σχέδιά σου και προφανώς αυτό οφείλεται στη σύνοδο του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιό σου. Από την άλλη η εβδομάδα ξεκινάει με μια πολύ αρμονική και ερωτική όψη. Ίσως τελικά αυτό που σε μπερδεύει να είναι το ίδιο και το αυτό με κάτι που σε κάνει να νιώθεις ωραία: Ορισμένοι Σκορπιοί, όταν τους συμβαίνει κάτι καλό έχουν την τάση να έχουν έναν απροσδιόριστο φόβο, που προφανώς δημιουργείται από αρνητικές σκέψεις, του τύπου «Δεν γίνεται να μου συμβεί κάτι καλό χωρίς να πληρώσω για αυτό». Αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς, να θυμάσαι ότι τέτοιες σκέψεις είναι εντελώς μη ρεαλιστικές, αστήρικτες και άκυρες. Θα το καταλάβεις σύντομα αυτό, όταν η  Αφροδίτη από τις 28 θα περάσει στο Ζυγό και θα αρχίσει να βλέπεις πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.
Τοξότης
Η κοινωνική σου ζωή αποκτά ξαφνικά ενδιαφέρον, από τις 28 η Αφροδίτη θα βρεθεί στον ενδέκατο οίκο σου και θα σε βγάλει στον κόσμο, θα φροντίσει την εικόνα σου, θα προωθήσει τη δουλειά σου και θα σε εντάξει, ενδεχομένως, σε ομάδες και συλλόγους που θα σε στηρίξουν. Ο ενδέκατος οίκος αφορά και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου, οπότε όσο η Αφροδίτη βρίσκεται σε αυτό το σημείο θα δεις κάποιες από αυτές να πραγματοποιούνται, μπροστά στα μάτια σου. Υπάρχει μια δυσκολία στις σχέσεις αυτές τις μέρες, η οποία ξεκινάει από μέσα σου. Δηλαδή ψυχολογικά μπορεί να νιώθεις μια πίεση ή αναστάτωση, λόγω της συνόδου Ήλιου με Κρόνο, αλλά δεν πρέπει να την αφήσεις να επηρεάσει μια σχέση, τη σχέση ή μια συνεργασία σου. Επειδή και ο τσαμπουκάς Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και ανταλλάσει βέλη με τον Δία ακριβώς απέναντί σου, πρόσεξε τα νεύρα και τα λόγια σου.
Αιγόκερως
Ο τομέας που σε απασχολεί περισσότερο (εκ γενετής) είναι ο επαγγελματικός και τα καλά νέα της εβδομάδας είναι ότι από τώρα θα αρχίσεις να βλέπεις ακόμη περισσότερες εξελίξεις σε αυτά. Στις αρχές του μήνα ο Κρόνος έφυγε από αυτό το σημείο και απαλλάχτηκες από το βάρος του. Λίγες μέρες μετά πραγματοποιήθηκε και η νέα Σελήνη εκεί ακριβώς. Τώρα στο Ζυγό θα περάσει και η Αφροδίτη (στις 28). Όλα αυτά ακούγονται σαν εντατική και συντονισμένη προσπάθεια του σύμπαντος να ανταμειφθείς για τις ταλαιπωρίες που έχεις υποστεί. Μην απελπίζεσαι λοιπόν, ρίξου στη δουλειά ή στην αναζήτηση δουλειάς, φρεσκάρισε το βιογραφικό σου και μην ξεχνάς τις επιθυμίες σου, γιατί τώρα μπορεί να έχεις την ευκαιρία να τις δεις να γίνονται πραγματικότητα. Κάποιες δυσκολίες μπορεί να υπάρχουν στην επικοινωνία σου με τους άλλους, στις παρέες ή σε ομάδες, αλλά εύκολα μπορείς να παρακάμψεις κάθε εμπόδιο.
Υδροχόος
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον ένατο οίκο σου έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να δεις πολλά ζητήματα που σε απασχολούν από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία. Έτσι κι αλλιώς δεν σου ταιριάζουν οι συμβατικές λύσεις, γι' αυτό απελευθερώσου και αναζήτησε εναλλακτικούς δρόμους για να φτάσεις στους στόχους σου. Πολλά αλλάζουν και η μία αλλαγή είναι πιθανό να σε οδηγεί στην άλλη, με αποτέλεσμα να αλλάζουν και οι στόχοι. Η περίοδος είναι μεταβατική, αλλά κάποια στιγμή θα αποφασίσεις μέσα σου ποιους δρόμους να ακολουθήσεις. Ενδιαφέρον έχουν στις 23 τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, αν και λίγες μέρες μετά σε πιάνει ένα άγχος σχετικά με αυτούς τους τομείς. Μην βιάζεσαι να βγάλεις κανένα συμπέρασμα προς το παρόν. Γύρω στις 28 να είσαι λίγο επιφυλακτικός με τις πολλά υποσχόμενες γνωριμίες.
Ιχθύες
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο σου είναι ανακουφιστικό για τα οικονομικά σου. Αυτή την περίοδο είναι πιθανό να πρέπει να διαπραγματευτείς, να διεκδικήσεις, να μπεις σε διαδικασία ρυθμίσεων χρεών κ.λπ. και να μοιραστείς κέρδη. Η θέση αυτή της Αφροδίτης ενδέχεται επίσης να βελτιώσει τη σεξουαλική σου ζωή και να σε φέρει πιο κοντά στον/στη σύντροφό σου. Πιθανώς θα έχεις και τη διάθεση να προχωρήσεις με τους στόχους σου, αφού στις 23 ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας (κυβερνήτης σου και στο ζώδιό σου) θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις αρκετούς από αυτούς, ενώ είναι πιθανό και κάποιους να τους αλλάξεις. Δεν είναι κακό αυτό, αν και ενδέχεται κάποιες στιγμές να ενοχλείσαι γιατί πάνω που θεωρείς ότι έχεις βρει έναν δρόμο, διαπιστώνεις ότι ίσως πρέπει να ακολουθήσεις έναν άλλον. Σύντομα όμως θα καταλήξεις εκεί ακριβώς που θέλεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫