ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλοζωικός Σύλλογος Πύργου: Σκληρή ανακοίνωση εναντίον «φιλόζωων»!

zklimadiris

Φιλοζωικός Σύλλογος Πύργου: Σκληρή ανακοίνωση εναντίον «φιλόζωων»! 

Φιλοζωικός Σύλλογος Πύργου: Σκληρή ανακοίνωση εναντίον «φιλόζωων»!
Ανακοίνωση προς κάθε κατεύθυνση εξέδωσε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Πύργου ξεκαθαρίζοντας αρκετά πράγματα που δεν έχουν γίνει αντιληπτά από πολλούς που έχουν βγάλει λάθος συμπεράσματα όσον αφορά στην λειτουργία του? πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:



«Είμαστε σύλλογος εθελοντών. Δεν αμειβόμαστε. Αντίθετα με δικά μας έξοδα και δωρεές αγοράζουμε τροφές για να ταΐζουμε τα παρατημένα ή κακοποιημένα  σκυλιά που μαζεύουμε από τους δρόμους. Υπάρχουμε για να ακουστεί η φωνή των ζώων και τα δικαιώματα τους. Δεν ιδρυθήκαμε για να μαζεύουμε τα σκυλιά ή όποια άλλα ζώα βαρέθηκε ο καθένας και τα παρατά όπου να `ναι ούτε είμαστε υποχρεωμένοι να τα φροντίζουμε. Δεν δεχόμαστε σκυλιά που θα μας φέρνουν χωρίς να «συνοδεύονται» από καταγγελία. Και επειδή δεν αμειβόμαστε, δεν μπορούν να παραπονιούνται ορισμένοι όταν δεν πάμε να περισυλλέξουμε τον σκύλο που βαρεθήκαν να έχουν στην κατοχή τους ή δεν θέλουν πια, για οποιοδήποτε λόγο, να φροντίζουν.


Μέσα στην εβδομάδα στην είσοδο του χώρου που μας έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο του Πύργου, στην Συντριάδα, βρήκαμε δεμένα δυο σκυλιά... Τα σκυλιά τα βλέπετε στη φωτο και βρισκόμαστε σε αναζήτηση των ιδιοκτητών τους?

Ένας ακόμα «φιλόζωος» ήθελε να μας «φορτώσει» τον σκύλο του «γείτονα» του που ήθελε να τον σκοτώσει γιατί του έφαγε τις κότες...

Όταν του ζητήσαμε το όνομα του γείτονα, μας έβρισε? Του είπαμε να πάρει τον σκύλο του και να φύγει και ουαί και αλλοίμονο αν δούμε τον σκύλο να περιφέρεται στον δρόμο...

Την Τέταρτη 12 Σεπτεμβρίου, πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς με τα παιδάκια-μαθητές να διέρχονται και κατόπιν τηλεφωνήματος που δεχθήκαμε, πήγαμε στην οδό Αγίας Μαρίνης αντικρίζοντας και πάλι το αποτρόπαιο θέαμα δυο φωλιασμένων σκύλων. Πήγαμε στην αστυνομία και πληροφορούμε τους πολίτες του Πύργου ότι κατατέθηκε μήνυση.»




Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου: Ομόφωνα υπέρ της στήριξης προγράμματος στειρώσεων σε αδέσποτα

Θετικά ομόφωνη ήταν η απάντηση όλων των παρατάξεων του Δημοτικού συμβουλίου Πύργου για το θέμα «Λήψη απόφασης σχετικά με την περισυλλογή και διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς» που συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας.

Η θετική απόφαση του συμβουλίου γέμισε χαρά τους φιλόζωους της πόλης και περισσότερο τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου που έδωσαν το παρόν στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εξηγώντας στο σώμα για το πόσο απαραίτητη είναι η έγκριση του θέματος που αφορά κυρίως στην στήριξη ενός προγράμματος στειρώσεων στα αδέσποτα που θα περισυλλέγονται προκειμένου στη συνέχεια να αφήνονται ελεύθερα?

Έτσι θα μπορέσει ?σε βάθος χρόνου- να μειωθεί σε μεγάλο ποσοστό ο αριθμός των αδέσποτων στην περιοχή του Πύργου αφού η πλειοψηφία τους θα είναι στειρωμένα και δεν θα μπορούν να αναπαραχθούν?

Αυτό που μένει δεν είναι άλλο από την εφαρμογή και υλοποίηση του προγράμματος όσο το δυνατόν συντομότερα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫