ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Πύργος: Κατάληψη σε παιδική χαρά από Αθίγγανους!!!

zklimadiris

Πύργος: Κατάληψη σε παιδική χαρά από Αθίγγανους!!! 

Αρκετές διαμαρτυρίες υπάρχουν το τελευταίο διάστημα από κατοίκους της περιοχής Αγίας Τριάδας, στην πόλη του Πύργου, οι οποίοι ζητούν να φύγουν οι σκηνίτες ΡΟΜΑ από το σημείο που έχουν βρει καταφύγιο.



Ειδικότερα, όπως αναφέρουν στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» αρκετοί κάτοικοι της περιοχής, εδώ και αρκετές μέρες οι οικογένειες των αθίγγανων, έχουν κατασκηνώσει στην παιδική χαρά που βρίσκεται στον παράδρομο της οδού Πατρών στο ύψος της εκκλησίας, Αγία Τριάδα ενώ σε καθημερινή βάση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι κάτοικοι, δημιουργούν συχνά προβλήματα στην γειτονιά.



«Είναι απαράδεκτο να μην μπορούν τα παιδιά μας να παίξουν στην παιδική χαρά και ειδικά να μην βρίσκουμε ησυχία τα μεσημέρια, λόγω των έντονων διαπληκτισμών που συχνά υπάρχουν μεταξύ των οικογενειών των ΡΟΜΑ», δηλώνουν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής και ζητούν από τον δήμο του Πύργου, να δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον. Αξίζει να σημειωθεί πως η παιδική χαρά που είναι η μοναδική που βρίσκεται σε καλή κατάσταση έχει γίνει «σπίτι» για περίπου δεκαπέντε αθίγγανους που ειδικά κατά τις νυκτερινές ώρες κοιμούνται στο σημείο. Η συγκεκριμένη εικόνα, δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται στην περιοχή, βάσει των όσων αναφέρουν οι ίδιοι οι κάτοικοι, αλλά πρόκειται για μια κατάσταση που εδώ και χρόνια ταλαιπωρεί την γειτονιά της Αγίας Τριάδας.


«Σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούμε ούτε να περπατήσουμε βράδυ καθώς φοβόμαστε μην μας επιτεθούν», αναφέρουν έντρομοι οι κάτοικοι της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫