ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Νοσοκομείο Πύργου: Καρδιολογική τέλος και... ο Θεός βοηθός!

zklimadiris

Νοσοκομείο Πύργου: Καρδιολογική τέλος και... ο Θεός βοηθός! 

Νοσοκομείο Πύργου: Καρδιολογική τέλος και... ο Θεός βοηθός!
Καρδιολογική κλινική, τέλος από σήμερα και οι Ηλείοι θα πρέπει πια?να κάνουν το σταυρό τους να είναι υγιείς και να μη χρειαστούν καρδιολόγο, γιατί μάταια θα φτάσουν μέχρι το Νοσοκομείο του Πύργου. Οι δυο γιατροί που έχουν απομείνει στον Καρδιολογικό Τομέα, έχουν πια φτάσει στα όρια τους και δε μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του Τομέα που χρήζει 24ωρη κάλυψη. Βέβαια, χωρίς την παρουσία Καρδιολόγου στο Νοσοκομείο Πύργου, σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας αποκτούν κι άλλοι τομείς όπως η Μονάδα Εμφραγμάτων, τα Χειρουργεία η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού κ.α.


Η παραίτηση - και επίσημα από χθες ? του Καρδιολόγου Αλέξη Ζαφειρόπουλουήταν «η σταγόνα στο ποτήρι που ξεχείλισε», αφού τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί διαφαίνονταν από καιρό και οι διευθυντές των κλινικών αλλά και τα σωματεία εργαζομένων τα είχαν επισημαίνει προ πολλού. Τώρα, αυτά τα προβλήματα, κάνουν την εμφάνισή τους το ένα μετά το άλλο και θα πρέπει άμεσα να δοθεί λύση, διαφορετικά θα χαθούν ανθρώπινες ζωές?Από σήμερα, η Καρδιολογικό Κλινική δε μπορεί να εφημερεύσει, λόγω έλλειψης γιατρών όχι μόνο για να καλύψει τις ανάγκες των έκτακτων περιστατικών αλλά ούτε αυτών που νοσηλεύονται ήδη. «Τις απογευματινές ώρες, αν υπάρξει ένα έμφραγμα το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί σε 20 το πολύ λεπτά, θα πρέπει να πάει στην Πάτρα, δηλαδή θα έχει καθυστέρηση 1,5-2 ωρών, κάτι που μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο για τον ασθενή. Επίσης, δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί ένα έκτακτο χειρουργείο, αν δεν υπάρχει καρδιολογική εκτίμηση», σχολιάζει ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Πύργου Δημήτρης Κιντής.


Η Γενική Συνέλευση των Γιατρών
Η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Πύργου, χθες το μεσημέρι πραγματοποίησε έκτακτη Γενική Συνέλευση για τη συζήτηση των προβλημάτων αυτών, με στόχο όχι απλά την επισήμανση και την καταγγελία τους αλλά και την κατάθεση προτάσεων, ώστε να λυθεί δια παντός το θέμα των εφημεριών, αφού με την υπάρχουσα κατάσταση ούτε το Νοσοκομείο του Πύργου αλλά ούτε και αυτό της Αμαλιάδας μπορούν να λειτουργήσουν ως εφημεριακά κέντρα και να καλύψουν κάθε έκτακτο περιστατικό, χωρίς να ταλαιπωρηθεί ο προσερχόμενος σε αυτά ασθενής. «Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Βασικά τμήματα και κλινικές του Νοσοκομείου Πύργου αρχίζουν να κλείνουν λόγω της έλλειψης γιατρών και κονδυλίων. Η κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί, είναι επικίνδυνη και για τους ασθενείς αλλά και για το ιατρικό και λοιπό προσωπικό», λέει ο κ. Κιντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫