ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Νιοχώρι Ζαχάρως: Μοιραία εκτροπή για 38χρονο

zklimadiris

Για να συναντήσει τον πολύ καλό του φίλο και συμπαίκτη, Γιώργο Τζανέτο, που πριν από πέντε μήνες είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, χθες τα ξημερώματα ο 38χρονος, Παναγιώτης Παναγόπουλος, πήρε τον μακρύ δρόμο για τον παράδεισο, βυθίζοντας στη θλίψη την μικρή κοινωνία του Νεοχωρίου Ζαχάρως. Ο άτυχος Παναγιώτης έχασε τη ζωή του επί της Εθνικής Οδού, Ζαχάρως ? Κυπαρισσίας στο ύψος του Νεοχωρίου.

Ο άτυχος 38χρονος, Παναγιώτης Παναγόπουλος, μοναχοπαίδι μιας αρκετά αγαπητής οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεφε μόνος, από τη νυκτερινή του διασκέδαση, χθες, λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα όταν για άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο της βέσπας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα στο οδόστρωμα, δεξιά του δρόμου. Πηγές λένε πως ο θάνατος για τον 38χρονο άνδρα ήλθε ακαριαία, καθώς το δυνατό χτύπημα στο κεφάλι και στον σβέρκο, που υπέστη ο νεαρός προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του. Τον αιμόφυρτο Παναγιώτη, αντιλήφθηκε διερχόμενος οδηγός, περίπου στις 5 το πρωί, όπου και ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως για το συμβάν. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, αντίκρισαν το άτυχο παλικάρι, μέσα σε μια λίμνη αίματος με την βέσπα του να έχει σφηνώσει σε θαμνώδη σημείο δίπλα του με αναμμένη τη μηχανή. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως όπου οι γιατροί εκεί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η κηδεία του άτυχου 38χρονου Παναγιώτη Παναγόπουλου θα γίνει σήμερα στις 11.30 το πρωί από την εκκλησία του Νεοχωρίου Ζαχάρως. Η εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫