ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πηνεία: Από το χωράφι στο... θάνατο!

zklimadiris

Πηνεία: Από το χωράφι στο... θάνατο! 

Πηνεία: Από το χωράφι στο... θάνατο!
Έφυγε από το χωράφι για να πάει στο σπίτι του, ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ 78χρονος από την Αυγή Πηνείας, που ξεψύχησε μετά από τροχαίο στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.
Ο Νικόλαος Αντωνόπουλος τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Εφύρας- Ρουπακιάς, χθες το μεσημέρι, όταν το μοτοποδήλατο που οδηγούσε συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Νομού Ηλείας.

Στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας
Το συμβάν σημειώθηκε στις 2:30 χθες το μεσημέρι και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μία λάθος κίνηση του 78χρονου του στοίχησε τη ζωή.
Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ εκτελούσε το δρομολόγιο Αμαλιάδα- Ρουπακιά και ο 39χρονος οδηγός του εκινείτο εκείνη την ώρα από Βελανίδι προς Εφύρα, έχοντας τρεις επιβάτες.
Το λεωφορείο βρισκόταν κανονικά στο ρεύμα κυκλοφορίας του, όταν σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας από την αντίθετη κατεύθυνση εκινείτο προς Βελανίδι ένα μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε ένας ηλικιωμένος.
Ο οδηγός του λεωφορείου επεχείρησε να κάνει μικρό ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση, ωστόσο αντίστοιχο ελιγμό για να κινηθεί στην δεξιά πλευρά του δρόμου έκανε και ο 78χρονος οδηγός του μοτοποδηλάτου.
Η μετωπική σύγκρουση μεταξύ μοτοποδηλάτου και λεωφορείου ήταν αναπόφευκτη, με αποτέλεσμα ο 78χρονος, που δεν φορούσε κράνος, να βρεθεί αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Ξεψύχησε στο νοσοκομείο
Περίοικοι, αλλά και ο οδηγός του λεωφορείου και οι επιβάτες έσπευσαν  να προσφέρουν βοήθεια στον άνθρωπο, ενώ παράλληλα κάλεσαν ασθενοφόρο.
Σε πολύ λίγη ώρα το ασθενοφόρο έφθασε στο σημείο και μετέφερε τον άτυχο 78χρονο στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ωστόσο  παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 78χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.
Στο σημείο του τροχαίου έφθασαν λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί του Τμήματος της Τροχαίας Αμαλιάδας, που διενεργεί την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου, ενώ πλήθος κόσμου δεν μπορούσε πιστέψει αυτό που συνέβη από τη μια στιγμή στην άλλη.
Ο 78χρονος, που είναι πατέρας τριών παιδιών, εκτελούσε καθημερινά το ίδιο δρομολόγιο με το μοτοποδήλατό του. Έφευγε το πρωί από το χωριό του, την Αυγή, και πήγαινε στο χωράφι του που βρίσκεται ακριβώς στο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫