ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

Advertise Now!

kiliomeno

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Η ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ


Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ακούστε το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το soundtrack της νέας «Λούφας»

Πριν από έξι χρόνια, η ταινία «Σειρήνες στο Αιγαίο» έσπασε κάθε εισπρακτικό ρεκόρ και έγινε η πιο μεγάλη εμπορική επιτυχία του ελληνικού σινεμά. Φέτος, ο Νίκος Περάκης επιστρέφει με τις «Σειρήνες Στη Στεριά», επιστρατεύοντας τους ίδιους ηθοποιούς για την πολυαναμενόμενη συνέχεια. Το τραγούδι της ταινίας ανέλαβε να ερμηνεύσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ελπίζοντας σε μια επιτυχία αντίστοιχη του «Πάνω Στην Τρέλα Μου» που είχε γραφτεί για την προηγούμενη ταινία. Δείτε το video clip για το τραγούδι με τίτλο «Αξίζω» σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Νίκου Γρίτση…

Η νέα «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά» εξελίσσεται λίγα χρόνια μετά το θερμό επεισόδιο της Πίττας, όταν η μαχητική ομάδα αφήνει το Αιγαίο, συστρατεύεται και πιάνει στεριά… Ο Σταυρακομαθιακάκης (μετά τη μυστηριώδη απαγωγή της προστατευόμενής του 12χρονης ορφανής Πακιστανής Noori) εγκαταλείπει τον Ψηλορείτη και καταφθάνει εν μέσω κρίσης στην πρωτεύουσα.

Εκεί, ο Παρλαβάντζας κι ο σεφ του, Παπαδάκης, αγωνίζονται να περισώσουν την αλυσίδα ανατολίτικων ταχυφαγείων Sevdali. Ο χακεράς και Ρομπέν των Ραφιών, Νάκος, προσπαθεί να αφυπνίσει το περί δικαίου αίσθημα των συμπολιτών του, ενώ ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καλούρης αγωνίζεται να αναβαθμίσει την αισθητική της πόλης. Τέλος, ο περιζήτητος γκουρού Τζιμπιτζίδης πασχίζει να ανεβάσει την αυτοεκτίμηση των οπαδών του και του Υπουργικού Συμβουλίου, μέλος του οποίου είναι η «πρώην» του και νυν υφυπουργός, Μαριαλένα.

Ακούστε το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το soundtrack της νέας «Λούφας» (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφηστε το δικο σας σχολιο..

ΦΩΤΙΕΣ 2007 ΖΑΧΑΡΩ

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

MY BANNER

Advertise Now!

Radio Chat Room


Πατώντας τα βελάκια της λίστας από κάτω επιλέγετε τι θέλετε να ακούσετε

▼ Radio Chat Room ▼ Εδω συνομιλείτε ζωντανά με όλους τους φίλους που ακούν.
♫ ♫ Το ράδιό μας κινείται σε soul,funk,blues,rock,NU Sounds και Ελληνικά ♫ ♫